Wijnhuis Oranje
Olympia uitzendbureau
HC schiedam
hometown
Dorzo
Sportcentrum life
Smeertechniek Rotterdam
Staelduinsebos
SCL
Argeqweb
Rog Plus
Apcoa

Verkeersregelaars evenementen

NDSecurity beschikt over een team gekwalificeerde, goed opgeleide verkeersregelaars welke kunnen worden ingezet tijdens grote en kleine evenementen. De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen er op getraind om de schade tot een minimum te beperken. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp- en communicatiemiddelen. Onze medewerkers worden natuurlijk door ons voorzien van de voorgeschreven werkkleding, afgestemd op de te verrichten werkzaamheden.

Bij NDSecurity kunt u terecht voor uitstekende, gekwalificeerde verkeersregelaars tegen een marktconform tarief 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Vakmanschap

NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290