SCL
HC schiedam
Staelduinsebos
Rog Plus
Dorzo
hometown
Apcoa
Olympia uitzendbureau
Smeertechniek Rotterdam
Wijnhuis Oranje
Argeqweb
Sportcentrum life

Receptiediensten bedrijven

NDSecurity is meer dan een specialist in beveiliging. Wij bieden ook een op maat gemaakt totaalpakket op het gebied van receptiediensten, dat volledig voldoet aan uw wensen.

U kunt bij ons terecht voor het (tijdelijk) inhuren van één receptionist tot een compleet team van representatieve, vriendelijke en accurate receptionisten, die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar staan.

Onze receptiemedewerkers kunnen worden ingezet voor zeer diverse werkzaamheden, waaronder:

  • Toegang en ingang controles;
  • Ontvangen van bezoekers;
  • Begeleiden van bezoekers;
  • Bezoekers inschrijven;
  • Postafhandeling;
  • Telefoondiensten;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Bedrijfshulpverlening / EHBO.

De receptionisten van NDSecurity zijn er voor een vriendelijk ontvangst van uw bezoekers: service met een glimlach. Tegelijkertijd hebben deze medewerkers door hun strategische positie een belangrijke rol in uw totale veiligheidsmanagement. De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht verstoringen, incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen erop getraind om de schade tot een minimum te beperken.

Wij garanderen u een snelle en correcte uitvoering en afhandeling van de werkzaamheden, uitgevoerd door goed opgeleide representatieve medewerkers.

Vakmanschap

NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290