Staelduinsebos
Rog Plus
hometown
HC schiedam
SCL
Dorzo
Smeertechniek Rotterdam
Wijnhuis Oranje
Argeqweb
Olympia uitzendbureau
Sportcentrum life
Apcoa

Opleidingen omgaan met agressie

Omgaan met agressie

Agressief gedrag en de mogelijk daaruit voortkomende incidenten zijn zeer schadelijk voor uw bedrijf. Medewerkers raken gespannen, verliezen plezier in hun werk en kunnen psychische klachten ontwikkelen en ziek worden. Het kan leiden tot verzuim en verloop van goede krachten. Daarnaast kunnen geweld en agressie ook het imago van uw bedrijf ernstig beschadigen.

Agressie is kort gezegd dus nergens goed voor!

Communicatie is het sleutelwoord! Door goed te communiceren kan ongewenst gedrag verminderd en uiteindelijk zelfs voorkomen worden. Slechte communicatie echter is vaak de bron van veel problemen, uiteindelijk leidend tot agressie.

De Arbowet schrijft voor dat de werkgever moet kunnen aantonen actief bezig te zijn met preventie met betrekking tot lastig gedrag, agressie en geweld. De werkgever moet plannen maken en deze uitvoeren. Verder moeten de plannen regelmatig geëvalueerd worden en zo nodig worden bijgesteld.

NDSecurity verzorgt op maat gesneden trainingen in het omgaan met en het voorkomen van agressie. Wij verzorgen deze trainingen in company bij u op locatie of op onze opleidingslocatie in Maassluis.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290