hometown
Olympia uitzendbureau
Staelduinsebos
Argeqweb
Dorzo
Sportcentrum life
Apcoa
Rog Plus
Smeertechniek Rotterdam
SCL
HC schiedam
Wijnhuis Oranje

Objectbeveiliging bedrijven

NDSecurity richt zich ook op beveiligingsopdrachten waarbij het contact met het publiek tot de dagelijkse werkzaamheden kan behoren. Onder ons breed opgeleide personeel bevinden zich meerdere specialisten in verscheidene disciplines. In samenwerking met ons leerbedrijf LTW Dept. zorgen wij ervoor dat onze medewerkers passend worden geschoold of bijgeschoold voor de specifieke werkzaamheden rondom de objecten van onze opdrachtgevers.

De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen er op getraind om de schade tot een minimum te beperken. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp- en communicatiemiddelen. Natuurlijk worden onze medewerkers door ons voorzien van representatieve bedrijfskleding, afgestemd op de te verrichten werkzaamheden.

Bij NDSecurity kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande beveiliging tegen een marktconform tarief. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Vakmanschap

NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290