Staelduinsebos
HC schiedam
Argeqweb
Rog Plus
Dorzo
Smeertechniek Rotterdam
Apcoa
Olympia uitzendbureau
hometown
Wijnhuis Oranje
SCL
Sportcentrum life

Meldkamer bedrijven

De aanschaf van een alarmsysteem is een belangrijke stap naar een veilige bedrijfsomgeving. Maar als uw alarm afgaat, wat gebeurt er dan met de alarmmelding? Aansluiting op een alarmcentrale is simpelweg een must.

Snel en adequaat

In samenwerking met de gerenommeerde NVD Alarm- en Servicecentrale, welke al vele jaren garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, verzekert NDSecurity u van een adequate meldkameraansluiting. Deze aansluiting betekent dat uw bedrijf altijd is beveiligd. Dat zorgt voor een veilig gevoel. Op het moment dat het onverhoopt echt nodig is, wordt er direct hulp ingeschakeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poging tot inbraak, een overval of brand. Alarmmeldingen worden snel en adequaat afgehandeld door ervaren centralisten. Ook kunnen technische installaties in de gaten gehouden worden en wordt er direct gereageerd bij uitval van netspanning of wateroverlast

Live View

NDSecurity heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het koppelen van camera beelden aan alarmsystemen.

Zodra uw alarmsysteem een alarm genereert worden er direct real-time beelden meegestuurd naar de meldkamer. Door real time camerabeelden naar de meldkamer te sturen krijgen de politie en andere hulpdiensten zicht op de situatie, waardoor zij sneller en doelgerichter kunnen reageren. Met Live View kan de meldkamer de eenheden nog beter aansturen. Hiermee verkorten wij de responstijd en kunnen ook de andere hulpdiensten efficiënter reageren.

NVD App

Met de Mijn NVD App heeft u via uw smartphone snel en eenvoudig inzicht in de status van uw beveiligingssysteem op de Alarm- en Servicecentrale van NVD, waar u ook bent. Met de Mijn NVD App kunt u gratis in de beveiligde omgeving van onze particuliere alarmcentrale uw alarmaansluiting bij NVD controleren en beheren.

De dienstverlening van de Alarm- en Servicecentrale van NVD sluit naadloos aan op de werkwijze van onze mobiele surveillancedienst waardoor wij een optimale afhandeling van uw alarmmelding kunnen garanderen.

Vakmanschap

NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290