Apcoa
Argeqweb
Olympia uitzendbureau
Wijnhuis Oranje
hometown
Staelduinsebos
Smeertechniek Rotterdam
Dorzo
Rog Plus
HC schiedam
Sportcentrum life
SCL

Over ons

Al 20 jaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar zijn wij, NDSecurity, uw betrouwbare partner voor beveiliging in de meest brede zin des woords! NDSecurity is de door het ministerie van Justitie erkende particuliere beveiligingsdienst, actief in de regio’s Rijnmond, Haaglanden en het Westland. Via ons hoofdkantoor in Maassluis leveren wij een breed scala kwalitatief hoogwaardige beveiligingsdiensten, surveillancediensten en erkende opleidingen aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Onze visie op beveiligen is duidelijk; Beveiligen is mensenwerk en de beveiliger van NDSecurity maakt het verschil. Of het nu gaat om de veiligheid van uw gezin, bedrijf of evenement, bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket diensten. Regelmatig introduceren wij verrassende en creatieve oplossingen. De kracht van onze organisatie ligt in het vernieuwende van de door ons aangeboden dienstverlening. Wij zijn flexibel, snel en innovatief. Hierbij staat natuurlijk altijd kwaliteit voorop. Zo wordt een NDSecurity-klant een zorgeloze klant!

Vanzelfsprekend voldoen we aan alle eisen die aan een modern beveiligingsbedrijf en haar mensen mogen worden gesteld. NDSecurity beschikt over de vergunning van het Ministerie van Justitie en het Keurmerk Beveiliging. Tevens zijn wij door eX:plain erkend als leerbedrijf voor de opleidingen Beveiliger II en Coördinator beveiliging.

NDSecurity heeft verantwoord ondernemen hoog in haar vaandel. Wij waken niet alleen over uw veiligheid maar daar waar mogelijk óok over het milieu! Zo maken wij in ons wagenpark gebruik van motoren van het mist belastende type en zijn wij voornemens gefaseerd elektrisch rijden waar mogelijk in te voeren. Verder gaan wij zeer verantwoord om met papier en printers en zijn onze kantoren voorzien van energiebesparende elektronica en verlichting. Bij de inkoop van uniformen en schoeisel wordt rekening gehouden met de bij “fair trade” gehanteerde normen. Wij overleggen daarover met onze leveranciers.

NDSecurity is medeondertekenaar van de code verantwoordelijk marktgedrag.

Vakmanschap

NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290      

Klik hier om onze bijdrage aan ondernemend Nederland op RTL7 te bekijken