Rog Plus
Olympia uitzendbureau
Apcoa
Wijnhuis Oranje
hometown
Sportcentrum life
Argeqweb
HC schiedam
Dorzo
Smeertechniek Rotterdam
SCL
Staelduinsebos

Havenbeveiliging ISPS

NDSecurity beschikt over een ervaren team van gekwalificeerde, goed opgeleide havenbeveiligers. Deze kunnen worden ingezet voor vaste projecten of voor ad-hoc opdrachten. Ook voor leidinggevend -PFSO gecertificeerd- personeel kunt u bij ons terecht. In samenwerking met ons leerbedrijf  LTW Dept. zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd passend zijn geschoold voor de specifieke werkzaamheden rondom de objecten van onze opdrachtgevers.

De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen er op getraind om de schade tot een minimum te beperken. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp- en communicatiemiddelen. Natuurlijk worden onze medewerkers door ons voorzien van representatieve bedrijfskleding afgestemd op de te verrichten werkzaamheden

Bij NDSecurity kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande beveiliging tegen een marktconform tarief 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Vakmanschap

NDSecurity verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat NDSecurity de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

phone-support 010-5910290