Staelduinsebos
SCL
Rog Plus
HC schiedam
Wijnhuis Oranje
Sportcentrum life
hometown
Smeertechniek Rotterdam
Olympia uitzendbureau
Dorzo
Argeqweb
Apcoa

BHV opleidingen

Bedrijven en organisaties doen er alles aan om de continuïteit van hun bedrijfsvoering te waarborgen. Een veilige werkomgeving voor uw werknemers hoort daarbij. Met een goed georganiseerde bedrijfshulpverlening kan er bij eventuele incidenten adequaat worden ingegrepen om de mensen in veiligheid te brengen en schade te beperken. De BHV opleidingen van NDSecurity sluiten hierbij

BHV opleidingen van NDSecurity

Goed werkgeverschap betekent een zorgplicht om serieus werk te maken van BHV. Bovendien moet worden voldaan aan de verplichtingen die voortvloeien uit de Arbeidsomstandighedenwet. Uit de praktijk blijkt dat goed opgeleide en getrainde bedrijfshulpverleners bijdragen aan een snelle hervatting van de activiteiten na bijvoorbeeld een brand.

BHV is gericht op het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en calamiteiten, bestrijding van een beginnende brand, ontruimen, beperken van (neven)schade en het waarschuwen van de hulpverleningsdiensten.

NDSecurity verzorgt BHV opleidingen en herhalingstrainingen volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening. (NIBHV)

De BHV trainingen verzorgen wij bij ons op locatie maar ook bij uw bedrijf op elke gewenste locatie in het hele land.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

BHV Opleidingen van NDSecurity 010-5910290